• Kosteloos intakegesprek
  • Uw haarwerk op maat
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Voorbeelden haarwerken

Bekijk hieronder de voorbeelden van Anita Haarwerken ook vind je hier voor- en na foto’s.

Bekijk onze haarwerken

Hier kunt u rustig kijken naar enkele voorbeelden van onze haarwerken en naar voor- en na foto’s. Weten wat Anita Haarwerken voor u kan betekenen? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande knop.

Voorbeelden van onze haarwerken

makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72

Ervaringsverhaal

Marianne (66): ‘Ik heb mijn gevoel van eigenwaarde terug’.

Dankzij Anita en Suzanne heb ik mijn leven weer terug. Ik voel me zelfverzekerder en krijg complimentjes dat ik er wel 10 jaar jonger uitzie. Zij nemen gewoon alle tijd voor je en dringen je niet op.

Tien jaar geleden maakte mijn kapster mij erop attent dat het haar bovenop mijn hoofd steeds dunner werd. Ik heb altijd al een beetje last gehad van een minderwaardigheidscomplex en met die kalende plek op mijn hoofd werd dat er niet beter op. De kapper raadde mij aan naar een pruikenspecialist te gaan. Ik heb lang geaarzelfd, ik schaamde me, maar uiteindelijk heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken.

Deelpruik

Ik kam in aanmerking voor een deelpruik. De pruikenspecialist waar ik kwam, had ze in drie kleuren. De kleur die het dichts bij mijn eigen donkere haarkleur lag, wa rood dus ik moest mijn haar vanaf dat moment gaat verven. Als ik net bij de kapper was geweest, ging het nog wel, maar zodra ik uitgroei kreeg of wanneer mijn haar wat was gegroeid zag je gewoon heel duidelijk het verschil met mijn deelpruik. De pruikenspecialist zat aan de andere kant van de stad en daarom ging ik voor een tussentijdse knipbeurt altijd even bij een kapper in de buurt langs. Ineens bleek de salon echter gesloten. Ik had het er met een vriendin over. ‘Waarom ga je niet naar Anita Haarwerken’, was haar advies.

Eigenwaarde

Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en er ging een wereld voor me open. Anita geeft goed advies en neemt echt de tijd voor je. Ze vroeg me ook waarom ik voor ene deelpruik had gekozen. Ik bleek een haarziekte te hebben, alopecia, en daarom zou de verzekering een groot deel van de kosten van een pruik vergoeden. Ze rekende me voor dat ik maar een klein bedrag hoefte bij te betalen. We hebben samen een aantal pruiken uitgezocht en die heeft ze voor me besteld. Ik kon eindelijk weer kiezen. Uiteindelijk kozen we allebei voor dezelfde pruik. Sindsdien leef ik weer. Ik ben altijd goed gekapt en durf weer naar buiten. Ik heb eindelijk het gevoel dat niet iedereen me meer aanstaart. Anita is mijn wereld geworden. Weet je, heel veel mensen zijn stomverbaasd als ze horen dat ik een pruik draag. Dat is hen nooit opgevallen. Als ik zoiets hoor, geeft me dat een stukje eigenwaarde terug. Anita verdient een enorme pluim, dankzij haar heb ik weer het gevoel dat ik leef.