• Kosteloos intakegesprek
  • Uw haarwerk op maat
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

De pruiken specialist

Professionele pruiken in Nijmegen en omgeving.

Op zoek naar een pruik in Nijmegen?

Anita Haarwerken maakt op een professionele manier pruiken. Van echt haar of synthetisch haar wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten pruiken. Door deskundig advies garanderen wij altijd een passende pruik. Goed om te weten wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Passende pruiken in Nijmegen gegarandeerd

Wat de reden voor de aanschaf van een pruik ook is, wij gaan altijd professioneel met u om. Te beginnen met een geheel kosteloos intake gesprek. Hierin gaan we op zoek naar de voor u best mogelijke oplossing. We bespreken de voor- en nadelen van de verschillende soorten pruiken en laten deze ook zien.

Ons eerste advies voor het uitzoeken van een pruik is om een persoon mee te nemen die dichtbij u staat. Onze salon staat voor u open! Los van pruiken hebben wij een groot assortiment tulbanden, trendy doeken en mutsjes.

Gespecialiseerd in pruiken.  

De aanschaf van een pruik is niet een makkelijk iets om te doen. Daarom is het fijn om te weten dat vandaag de dag bijna ieder kapsel en haarkleur is te realiseren. Een pruik in Nijmegen bij Anita Haarwerken is altijd van de beste kwaliteit en ook onderhouden wij uw pruik.

makeup-artist-06
makeyup-artist-44

De pruikenspecialist van Nijmegen en omgeving

Benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft pruiken? Vraag dan meer informatie aan via onze website en vanuit hier zal onze pruikenspecialist u voorzien van alle belangrijke informatie. Van materiaal tot kapsels en kleuren. Ook weten onze pruikenspecialisten dat het vaak geen leuke reden is om een pruik aan te schaffen en zullen hier dan ook deskundig mee om gaan.

Anita Haarwerken staat voor u klaar.

Zet de eerste stap naar een professionele en moderne pruik. Wij ondersteunen en adviseren u in de zoektoch. Vraag gerust meer informatie aan via de website, uiteraard vrijblijvend en we helpen u graag verder.

Voorbeelden van pruiken

makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72