• Kosteloos intakegesprek
  • Uw haarwerk op maat
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Anita en Suzanne en als team staan wij voor u klaar om u een goed en eerlijk advies te geven over een haarwerk of haaraanvulling. Onze jarenlange passie voor het kappersvak heeft ons er in 2007 toe gezet om ook de mensen die hun haar geheel of gedeeltelijk kwijt zijn, weer een goed gevoel te geven met een haarwerk. De haarwerken zijn tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Door onze jarenlange ervaring in het kappersvak zullen wij het door u gekozen haarwerk, knippen, stylen en eventueel kleuren. Kortom geheel naar uw wens. In onze haarwerksalon heerst een knusse en een vertrouwelijke sfeer waar wij u in alle privacy een haarwerk zullen adviseren dat perfect bij u past.

makeyup-artist-51
makeyup-artist-23

Wij hanteren de volgende procedure:

Na het eerste contact wordt er binnen vijf dagen een geheel vrijblijvend intakegesprek gepland. Tijdens dit gesprek zullen wij samen met u tot een passende oplossing komen. Wij zullen alle voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken met u bespreken. Indien u het wenselijk acht, zijn wij tevens ’s avonds, kosteloos, bereid een advies op maat te geven in onze salon, bij u thuis of in het ziekenhuis. Wij adviseren altijd één of meerdere mensen mee te nemen wanneer u voor een adviesgesprek komt of haarwerken komt passen.

Ook belangrijke informatie: het reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal drie weken en maximaal zes weken, dit geheel kosteloos. Wij bieden ook eventuele nazorg kosteloos aan. De garantie op uw haarwerk bedraagt altijd zes maanden.

Kosteloos intakegesprek

We zorgen ervoor dat u binnen vijf werkdagen bij ons terecht kan voor een afspraak, altijd in volledige privacy.

Opties haarwerken

Wij bieden confectiehaarwerken en maathaarwerken. We bespreken altijd vooraf de meest relevante oplossing.

Levertijden

Direct beschikking over uw confectiehaarwerk (indien op voorraad en altijd binnen drie werkdagen).

Voor een maathaarwerk is de levertijd maximaal 16 weken.

Anita haarwerken is aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie uiterlijke verzorging van de stichting geschillencommissies voor consumentenzaken (SGC) en bij de sectie haarwerken van ANKO.

Anko-Haarspecialist
LOGO_geschillencommissie-800×640