• Kosteloos intakegesprek
  • Uw haarwerk op maat
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Diensten

Ontdek hoe we u kunnen helpen.

Mogelijkheden in haarwerken

Wat de reden van haarverlies ook is, wij kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Een heel haarwerk of een haarstukje wat de kale plek(ken) bedekt. Wij hebben altijd voor u de juiste oplossing. Haaruitval is een persoonlijke en gevoelige kwestie en dat begrijpen we bij Anita Haarwerken. U wordt altijd in alle privacy ontvangen en geholpen in onze aparte haarwerkstudio.

Verzorging van haarwerken

Een haarprothese vergt onderhoud en verzorging. Synthetisch en human hair haar is eenvoudig zelf te wassen met speciaal daarvoor geschikte shampoos. Er moet gebruik worden gemaakt van lauw of handwarm water. Gewone shampoos zijn niet bruikbaar omdat de was actieve stoffen pas boven de 20 graden Celsius of hoger werkzaam zijn. U krijgt bij Anita Haarwerken een speciale was standaard bijgeleverd en er wordt u uitgelegd hoe u uw haarprothese het beste zelf kunt behandelen.

Onderhoud permanente bevestiging, haaraanvullingen die u zelf niet kunt afzetten.

Naast de reiniging moeten men voor een permanente bevestiging rekening houden dat om de circa vier tot zes weken de bevestiging opnieuw aangebracht dient te worden. Het uitnemen van het haarwerk, opnieuw aanbrengen van het reserve haarwerk, of het wassen, modelleren en het bijwerken van het eigen haar duurt ongeveer twee uur.

makeup-artist-06
makeyup-artist-44

Mediscope

Een haar- of hoofdhuidaandoening kun je pas behandelen wanneer je weet wat het probleem is en wat de oorzaak is. Bij Anita Haarwerken maken we gebruik van een scope om uw haar en hoofdhuid te analyseren. De Mediscope is een camera die het haar en de hoofdhuid 200x vergroot. Op deze manier krijgt u een gedetailleerd beeld van het haar, de haarschacht, de talgproductie, zweetklieren en de hoofdhuid. Samen maken wij hiervoor een passend behandelplan op maat vuur u.

Mutsjes en shawls

Wanneer u kiest voor een haarwerk dat u niet
permanent draagt, is het fijn om een aantal mutsjes te hebben voor bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten, maten en designs van mutsjes en shawls. Deze worden door meerdere zorgverzekeraars vergoed.

makeyup-artist-45

Voorbeelden van haarwerken

makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72
makeup-artist-72